Компанія Waston Medical Appliance Co Ltd була заснована в 2002 році. Як молода, але життєво важлива компанія, WASTON присвячує себе розробці, виробництву та розподілу медичних виробів та хірургічних інструментів, які забезпечують всебічні рішення для покращення та підвищення якості життя пацієнтів у всьому світі.

Загальний хірургічний відділ WASTON також є однією з провідних компаній хірургічної галузі. Основна продукція – хірургічні лінійні та циркулярні степлери, мінімально-інвазивні інструменти. Компанія сертифікована за стандартами ISO 9001:2000 та EN 13485, а всі продукти пройшли сертифікацію системи якості, видані медичним апаратом та сертифікатом якості приладів. Торгова марка «WASTON» також має велику репутацію в галузі медичної техніки. «Створене серцем перш за все» – це філософія Waston .

У цьому новому столітті компанія WASTON буде постійно зосереджуватися на розробці нових технологій та вдосконаленні сервісного обслуговування після закінчення продажу до ідеального класу. Щоб зробити найновіші продукти та задовольнити клієнтів та партнерів. Компанія вітає всі види OEM виробництва та співробітництво в сфері наукових розробок і інвестицій.

Висококваліфікована команда МЕДІТЕРРА працює з великим ентузіазмом, бо наша мета – стати постачальником світового класу в галузі ортопедичних імплантатів та хірургічних інструментів.