ТОВ "МедІтерра" являється ексклюзивним імпортером продукції DUZEY Medical з 2018 року.

Компанія виробляє медичні вироби в сферах урології, гінекології та хірургії. Проводить глобальне розповсюдження цих продуктів по Європі та світу.

Компанія має сертифікат ISO 9001:2008, ISO 13485:2003 та CE.

Продукція виробляється відповідно до директиви медичних виробів 93/42/EEC та GMP.

Основна політика компанії полягає у виробництві ПРЕМІАЛЬНОЇ продукції без необхідності повторної апробації. Відповідно до очікувань клієнтів, вдосконалюючись в організації і використовуючи ресурси природи мудро, компанія забезпечує високий рівень вигоди з точки зору якості, як того вимагає конкурентний характер на сучасному ринку та має надійний рейтинг. В компанії МЕДІТЕРРА маєте змогу працювати з чесним, працелюбним, добре дисциплінованим і оптимістичним персоналом, який поважає наукові факти та визначає пріоритети на всіх рівнях освіти і навчання.

Керівництво DUZEY Medical та ТОВ «МЕДІТЕРРА» зобов'язується постачати продукцію відповідно до правових норм та очікувань споживачів, ініціювати всі необхідні запобіжні заходи, відповідно до системи управління якістю, яка була визначена і застосована, а також полегшити всі ресурси, необхідні для оптимальної, безперебійної роботи системи охорони здоров’я.